1. Всички лични данни,които Сватбена агенция Happy day получава при регистрация на клиента,ще бъдат използвани само и единствено за връзка и доставка на поръчки и предоставяне на информация под формата на бюлетини.Happy day гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.При поръчка Happy day предоставя данните необходими на куриерската фирма за извършването на доставка.Happy day не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми.
 2. Всички артикули в сайта са изработени от Сватбена агенция Happy day.Снимките им са реални и са собственост на Happy day.Взимането и използването им без съгласието на собствениците на сайта е нарушение на закона за авторското право.
 3. Всички цени са крайни, в български лева с включено ДДС за един брой и не подлежат на промяна от момента на поръчка до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.Happy day има правото да променя цените обявени в уеб сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Happy dayима правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя,но се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена. 
 4. Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт,таксата е според тарифите на фирмата и се поема от клиента. Happy day не начислява цена за доставка.
 5. Заплащането става чрез наложен платеж.При поръчки над 150лв се заплаща капаро по банков път на стойност минимум 30%,което се приспада от общата стойност на поръчката при предаване и окончателно плащане.
 6. Срокът за изработка на поръчките е 10дни от потвърждаването им и от двете страни,с изключение на бурканчетата с мед,при които е 20дни и сатенените торбички,за които се уговаря срок според нужната бройка.Според натовареността е възможно забавяне от няколко дни,за което клиентът ще бъде уведомен.Ако поръчката бъде готова преди изтичане на срокът обявен по-горе,тя бива изпращана,а на клиена се съобщава с обаждане или чрез електронната поща регистрирана в профила.Възможно е договаряне на различни срокове при необходимост,за целта използвайте формата за контакт,ние ще се свържем с Вас и ще уточним възможностите.
 7. При отказ на поръчка от страна на клиента,по която е започната работа Happy day запазва капарото заплатено за нея,без задължението да възстанови каквато и да е била част на клиента.
 8. Happy day си запазва правото да отказва поръчка при недостатачни или изчерпани количества.
 9. При поръчка на големи количества или всички аксесоари за сватбата от Сватбена агенця Happy day са възможни отстъпки,които биват договаряни преди окончателната поръчка.
 10. Всички артикули се изработват индивидуално,за конкретния клиент.За това са възможни промени и комбиниране на моделите или изработване на мостра от напълно нов модел.В такъв случай Happy day изпраща снимка на клиента или показва мострата на лична среща,уточнява се цена,ако е необходима промяна и след потвържение на клиента се преминава към изработка на необходимия брой артикули.
 11. Happy day запазва правото да откаже изработка на повече от 5 мостри за вид от по-малките артикули и от 3 за по-големите продукти.
 12. В случай, че продукта не отговаря на заявеното качество и описание, можете да го върнете в срок от 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка.Транспортните разходи в двете посоки се заплащат от клиента.Стойността на продукта се изплаща чрез куриерската фирма след получаването на върнатата стока.
 13. Възможна е изработка на продукти от модел или тип, неприсъстващи в сайта на Сватбена агенция Happy day.За целта използвайте формата за контакт и изпратете запитването си.Възможна е и изработка по снимка на модел,който клиента е харесал.След като ни изпрати снимка,изработваме мостра и след Вашето удобрение на модела и цената се извършва доставка.Клиента не е задължен да поръча и заплати мострата.